Forskellen på Simpelt shampoobarer

Simpelt shampoobar 01 og shampoobar 02 er lavet på samme grundopskrift, men har hver deres egenskaber.

Hvad er forskellen på Simpelt shampoobarer?

Bliv klogere på simpelt shampoobarer

Shampoobar 01 er - som den føste shampoobar nogensinde - certificeret med Allergi Certified. Shampoobaren er certificeret ift. allergener, kræftfremkaldende- og hormonforstyrrende stoffer. Det betyder IKKE at shampoobar 02 er et dårligere alternativ, men da shampoobar 02 indeholder duft, vil den aldrig kunne certificeres med Allergi Certified.

Shampoobar 01 indeholder broccolifrøolie, der har en unik struktur af fedtsyrer, som efterlader håret med et skinnende look. Den plejende sheabutter og D-pantheol plejer hovedbunden og tilfører håret fugt. Shampoobar 02 indeholder havtornolie. Det er dér den gule farve helt naturligt kommer fra. Baren indeholder en plejende kombination af sheabutter, D-panthenol og koldpresset havtornolie. Denne kombination plejer og tilfører fugt til håret.

Shampoobar 01 er allergi-certificeret, og er derfor helt uden duft. Shampoobar 02 har en mild, frisk duft af mandarin, der passer til den dybe gule farve.

Hvad synes kunderne?

Erfaringer med begge shampoobarer

Introducing

Your best promotion yet

Introducing

Your best promotion yet

Gode egenskaber for begge shampoobarer

Plejende og rensende

Simpelt shampoobarer skal kunne to ting: rense og pleje. Heldigvis er barerne lavet på en grundopskrift med rensende og plejende ingredienser. Du kan læse mere om ingredienserne i barerne på linket her

Konsistens

Simpelt shampoobarer har en helt særlig konsistens. De er nemlig hverken for bløde (og smuldrer), eller for hårde (og knækker). Deres konsistens har krævet lang tids udvikling, da det netop var en vigtig faktor for brugervenligheden. Shampoobarerne bliver blødere og former sig efter hovedbunden, jo tyndere den bliver. Til sidst vil baren knække i stykker. Her vil du kunne trykke/massere resterne ud på en ny shampoobar, og på den måde få brugt alt op.

Curly Girl

Simpelt shampoobarer er velegnede til Curly Girl metoden. Shampoobarerne indeholder hverken alkohol, sulfater eller silikone, som bl.a. er det man bør undgå med denne metode. Simpelt balsambar er også egnet til metoden.

Alle hårtyper, alle køn

Simpelt shampoobarer er lavet til alle hårtyper og til alle køn. Shampoobarerne kan bruges til krøllet, fladt, tynd, tykt og farvet, skadet hår. Har du sart hovedbund eller skæl vil jeg anbefale shampoobar 01, der er allergicertificeret, og derfor kan mindske mulige irritationer i hovedbunden. Der er ingen forskel på shampoo til mænd og kvinder (eller hvad man identificerer sig som), og de kan derfor bruges af alle.

Plejende og rensende
Konsistens
Curly Girl
Alle hårtyper, alle køn

Shampoobar 01

Simpelt

Simpelt shampoobar 01 (uden duft)

85,00 kr

Featured product

Simpelt

Simpelt shampoobar 02 (med duft)

85,00 kr

Anmeldelser

Læs andre kunders anmeldelser
ThomasBruger af shampoobar 01

Meget lækker kvalitet, skummer dejligt op og jeg føler mig ren efter brug

Ane KathrineBruger af shampoobar 01

Bedste shampoobar til dato ! Skummer lækkert op, beroligere hårbunden og holder håret rent længe.

SanneBruger af shampoobar 02

Den bedste shampoo bar jeg har prøvet til dato! Håret bliver blødt og nemt at rede.

KamillaBruger af shampoobar 02

Mit hår og hovedbund har aldrig haft det bedre. Har prøvet begge de små varianter, og elsker virkelig duften på shampoo 02. Glæder mig til at prøve balsambar også.

CecilieBruger af shampoobar 01

Jeg har prøvet shapoobar 01 og den efterlader håret dejligt blødt både i og efter badet. Derudover bliver mit hår mere glansfuldt og ser sundere ud. Det handler om lige at finde teknikken, men det skal ikke skræmme nogle væk fra at prøve barerne. De gør præcis det som en shampoo skal kunne