Test af Simpelt shampoobar

Sidses oplevelse med Simpelt shampoobar

Mar 30, 2023Emma Bech Hansen

Sidse havde givet op, men Simpelt shampoobar ændrede hendes holdning. Sidse havde nemlig prøvet en anden shampoobar, og synes egentlig det lød smart. Men den fungerede ikke for hende, og hun gav hurtigt op. 

Men da Simpelts mini-bar kom på markedet, ville hun give det et forsøg mere, og det er hun glad for. 

Jeg har stillet Sidse 9 spørgsmål. Du kan læse svarene og Sidses oplevelse med Simpelt shampoobar herunder:

Hvilken shampoobar bruger du? 

Lige nu bruger jeg Simpelt Shampoobar 02 mini. Har også brugt Simpelt Shampoobar 01 mini, den er dog brugt op nu. 

 

Hvornår prøvede du shampoobar for første gang? 

Første gang jeg prøvede shampoobar var for 3-5 år siden, kan ikke præcist huske hvornår. Dog virkede det ikke for mig, da det unødigt filtrede mit hår. Da den så knækkede efter få ganges brug, valgte jeg at droppe det. Nu er jeg faldet over dine egne shampoobar for lidt over en måned siden og bestilte det hos dig slut januar, og nu bruger jeg en shampoobar igen.

 

Hvorfor valgte du at prøve en shampoobar? 

Jeg valgte at prøve shampoobar, da jeg dagligt gør hvad jeg kan bidrage med, og det virker unødvendigt at have vand som ingrediens i mange af mine daglige plejemidler. Derfor søgte jeg alternativer på tandpasta, opvaskesæbe, rengøringsmidler mm. Herunder var shampoo også en stor ting, hvor jeg kunne se fordel i at ændre mine forbrugsvaner. 

 

Hvad er fordelene ved en shampoobar for dig? 

Fordelene for mig er helt klart, at en shampoobar passer ind i min hverdag og dermed mine personlige mål for mit forbrug og den er virkelig nem at arbejde ind i ens hovedbund, hvor man får et dejligt og rent resultat. Derudover har jeg mulighed for at støtte en mindre virksomhed, som jeg også går op i. Den sidste fordel, som er ret smart, er at den ikke fylder så meget, så den er nem at have med, og den tager ikke en masse plads på badeværelset. 

 

Hvordan opbevarer du din shampoobar? 

Jeg opbevarer den i en blikæske, som står uden låg. Dog lader jeg den tørre på min sæberist (til håndsæbe ved vasken) lige efter badet, da jeg endnu ikke har fundet mig en sæberist, som passer ind ude ved badet (lille lejlighedsbadeværelse, hvor man bader oveni toilettet)

 

Hvad ville du sige til en kunde, der er i tvivl, om personen skulle prøve en shampoobar? 

Hvis man er i tvivl om en shampoobar er noget for en selv, så vil jeg virkelig tale for Simpelt shampoobar i mini udgaven. Man får en mindre prøve, så man forpligtiger sig ikke til noget stort, og den mængde der er i er perfekt til at man for en fornemmelse for, om det er noget for en selv. Derudover vil jeg blot påpege, at det slet ikke er så skræmmende som det kan virke. Jo, man skal finpudse sin teknik, men det er blot en vane, og den er relativ nem at få under huden. Når man først har fået lært det, så synes jeg faktisk det er nemmere, at arbejde en shampoobar ind i håret, end det er, at arbejde flydende shampoo ind i håret.  

 

Hvordan bruger du din shampoobar?

Min teknik er, at jeg gør mit hår drivvådt. Jeg sikre mig at min hovedbund er godt våd over det hele. Så kører jeg shampoobaren ind i håret. Jeg bevæger den fra mine hårstrå og ned over hovedbunden, men i samme retning, så jeg ikke filtre mit hår sammen. Dette gør jeg først ovenpå hovedet. Herefter deler jeg mit hår i to, så der er en top og en bund. Jeg ligger toppen ind over hovedet, og bruger så samme teknik her. Når jeg har fordelt shampooen ud i håret på ovenstående måde, ligger jeg shampoobaren fra mig, og begunder så at massere min hovedbund med mine fingre. Dette gør jeg i lige bevægelser (op og ned), aldrig i cirkler, da jeg ikke vil filtre mit hår. Det skummer ikke rigtig ved første påførelse, men det betyder blot at produktet tager fat i noget snavs og olie. Så skyller jeg det grundigt ud, og gør så det hele igen. Anden gang skummer det rigtig meget, selvom det er samme mængde jeg bruger. 

Et godt tip er også, at se hvordan Emma fra Simpelt gør på Instagram. Hun er virkelig god til at illustrere og vise sine teknikker frem derinde. 

Hvad var din største bekymring ved at skifte til shampoobar?

Min største bekymring, da jeg skiftede til Simpelts Shampoobar, var at jeg ville få samme oplevelse som sidst jeg gav shampoobar et skud. Altså at mit hår blev rigtig filtret, at det var svært at få arbejdet produktet ordentligt ind i hovedbunden og at den ville knække rigtig hurtigt, så jeg endte op med flere stykker. Det har dog slet ikke været tilfældet. Mit hår bliver en smule mere filtret, end ved flydende shampoo, men jeg synes tilgengæld at det bliver meget mere rent, og det er nemmere at rede ud, end førhen. 

 

Hvad er din hårtype?

Min hårtype er fint skandinavisk hår. Det er meget tyndt og bliver nemt filtret. Det jeg ikke har i tykkelsen har jeg tilgengæld i længden. Mit hår er nemlig langt, og går ned til hofterne/numsen

Vil du også prøve Simpelt mini shampoobar 01 eller Simpelt mini shampoobar 02?Kommentarer (0)

Der er ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at lægge en besked!

Efterlad en kommentar

Flere artikler fra Simpelt.dk's blog

Har du set disse?

Simpelt shampoobar 01 allergy certified uden duft
Simpelt shampoobar 01 allergy certified uden duft
Simpelt shampoobar 01 allergy certified uden duft
Simpelt shampoobar 01 allergy certified uden duft emballage
Simpelt shampoobar 01 allergy certified
Simpelt shampoobar 01 uden duft
87,00 kr
Simpelt shampoobar 01
Allergicertificeret
Simpelt shampoobar 02
Simpelt shampoobar 02 duft af mandarin uden SLS
Simpelt shampoobar 02 duft af mandarin curling girl
Simpelt shampoobar 02 duft af mandarin
Simpelt shampoobar 02 duft af mandarin alle hårtyper
Simpelt shampoobar 02 duft af mandarin uden plastikfemballage
87,00 kr
Simpelt shampoobar 02
Simpelt shampoobar 03
Simpelt shampoobar 03
Simpelt shampoobar 03
Simpelt shampoobar 03
Simpelt shampoobar 03
87,00 kr
Simpelt shampoobar 03
Allergicertificeret
Simpelt balsambar 01
simpelt balsambar emballage
simpelt balsambar
Simpelt balsambar 01
Simpelt balsambar 01 uden duft
133,00 kr
Simpelt balsambar 01
Allergicertificeret
shampoobar mini allergy Certified Simpelt
Simpelt mini shampoobar 01 uden duft
Simpelt mini shampoobar 01 uden duft emballage
30,00 kr
Simpelt mini shampoobar 01
Allergicertificeret
Simpelt mini shampoobar 02
Simpelt mini shampoobar 02 emballage
Simpelt mini shampoobar 02 med duft af mandarin
30,00 kr
Simpelt mini shampoobar 02